January 01, 2015

Hoe optimaliseer ik mijn blog voor mobiele apparaten?

Om je blog te optimaliseren voor mobiele apparaten kun je één van de beschikbare vooraf gemaakte responsieve thema's van het Nimble Design Lab of de responsieve optie van de Classic Theme Builder gebruiken. Het responsieve ontwerp past zich perfect automatisch aan om weer te geven op alle apparaten, ongeacht de grootte. Daarnaast zijn de responsieve ontwerpen geoptimaliseerd voor mobiele zoekopdrachten.

Responsive Design Displays

Vooraf gemaakte responsieve thema's

Leverbaar voor alle betaalde abonnementen zijn vooraf gemaakte thema's voor Gourmet, Sol en Snap. Elk in een verscheidenheid van kleuren en lay-outs en reageert op de verandering van displays voor kleine, middelgrote en grote apparaten.

Bij Design> kies een Thema, selecteer de Responsieve Categorie, selecteer een vooraf gemaakt thema en klik op Kiezen. Na het selecteren van een kleur, vink je het vakje aan om het thema toe te passen op je blog en de wijzigingen op te slaan.

Responsive Themes

Nimble Design Lab

Nimble Design LabHet Nimble Design Lab is een gemakkelijk te gebruiken hulpmiddel om een aangepast responsief ontwerp voor je blog, via een grafische interface, te creëren.

Het Design Lab laat je kiezen uit honderden lettertypen, voeg aangepaste achtergronden toe en nog veel meer. De banner- en achtergrond afbeeldingen passen zich aan voor een optimale weergave op apparaten van verschillende grootte wanneer het wordt toegevoegd als onderdeel van het op maat gemaakte ontwerp met Nimble.

Deze functie is in Beta. Word lid van het Typepad Beta Team om alle nieuwe functies te bekijken op Account> Samenvatting.

Classic Theme Builder

De optie om responsief te maken is beschikbaar voor elke nieuw of bestaand ontwerp gemaakt met de Classic Theme Builder. De Classic Theme Builder stelt je in staat om wijzigingen te maken in kleuren en stijlen van design elementen door middel van een grafische interface, zonder de noodzaak om de code te kennen.

Bij Design> Theme Builder, controleer het venster Create as Responsive en klik op Wijzigingen Opslaan om een bestaand ontwerp responsief te maken. Om een nieuw thema te maken, ga je naar Design> Kies een thema, selecteer Theme Builder en klik op Kiezen. Dan zul je de optie Create as Responsive krijgen om het nieuwe ontwerp toe te kunnen passen op je blog.

Deze functie is in Beta. Word lid van het Typepad Beta Team om alle nieuwe functies te bekijken op Account> Samenvatting.

Additional languages: English, French, Spanish, Arabic, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), German, Dutch, Italian, Japanese, Polish, Portuguese (Brazil), Russian, Turkish

Search

Need design help?

Looking to launch a new blog? Have an itch to tweak your design or layout? Want a superior banner or design custom made specifically for your blog? We've got you covered!

Discover Typepad Services